DIENSTEN

Dakinspectie

Uw dak is een van de meest belangrijke delen van uw woning, en u wilt natuurlijk dat hieraan geen gebreken ontstaan. Daarbij is goed onderhoud van cruciaal belang. Helaas krijgt uw dak vaak niet de aandacht die het nodig heeft. Vaak word het dak pas bekeken zodra er mankementen of lekkages optreden. Jammer genoeg is het dan te laat en kunnen de kosten hoog oplopen.

Wilt u meer weten over de staat van uw dak, hoe lang uw dak nog mee kan en op welke manier de levensduur kan worden verbeterd? Neem dan contact op voor een dakinspectie. U ontvangt dan, indien noodzakelijk, een vrijblijvende prijsopgave.

Nieuwbouw

Wanneer u aan het bouwen bent, komt er een hoop bij kijken. Het dak is slechts een onderdeel van het totale bouwproces, maar desalniettemin een erg cruciaal aspect. Wij volgen alle nieuwe ontwikkelingen binnen de branche en bekijken of dit past bij uw dak. Wij adviseren u graag over de betreffende constructie en toepassing van materiaal voor uw nieuwbouwproject. Hierdoor zorgen we voor een perfecte samenstelling van uw dak en sluiten we volledig aan op uw wensen en bent u jarenlang verzekerd van een perfect aangebracht dak.

Bitumen

Bitumineuze dakbedekking is nog steeds de bekendste dakbedekkingssoort. Bitumen is gemakkelijk te verwerken en duurzaam. Door de veelzijdigheid van bitumen is het vrijwel toepasbaar voor alle (complexe) dakvormen. Bitumineuze producten zijn er in diverse soorten en afwerkingen.

Onderhoud

Regelmatig dakonderhoud is nodig om een lange levensduur van uw dak te kunnen garanderen. Schade aan het dak kan al in een vroeg stadia verholpen worden, waardoor de kans op lekkages en waterschade tot het minimum beperkt wordt.

Renovatie

Het dak is niet alleen bepalend voor een groot gedeelte van de uitstraling van uw huis, maar is ook van invloed op de levensduur van uw huis. Tevens is het een investering om de conditie van uw huis te verbeteren. Helaas kan het ook zijn dat u aan kleine gebreken merkt dat uw dak zijn beste tijd heeft gehad. Water dat naar binnen sijpelt, het voelt klam en vochtig aan in huis of u heeft schimmel op de muur, kan een teken zijn dat uw dak niet in orde is. Bij een plat dak ziet u waarschijnlijk scheurtjes in de dakbedekking. Allemaal zeer vervelende en hardnekkige problemen, die alleen door een vakman aangepakt kunnen worden. 

Alles omvattend; heeft uw dakbedekking zijn beste tijd gehad, dan is het tijd om de dakbedekking te vervangen. Het is belangrijk om op tijd in te grijpen, om zo te voorkomen dat problemen van kwaad tot erger worden. Door uw dak op tijd te renoveren, bespaart u geld op jaarlijkse reparaties en garandeert u zich van een solide en veilig dak voor nu en voor in de toekomst.